Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Pragmatisch, no-nonsense, snel schakelend, zelfstandig en nieuwsgierig. Vijf eigenschappen waar ik over beschik en die je ook iets vertellen hoe ik te werk ga.

Als je met mij in zee gaat, kun je er vanop aan dat ik met je mee zal denken. Hebt je een strakke deadline of een scherp budget? Dan zal ik aangeven wat daarbinnen haalbaar is en welke stappen eventueel overgeslagen kunnen worden. Heb je weinig tijd om precies over de structuur van een tekst of de kaders van een project na te denken? Dan ga ik zelf op onderzoek uit en schakel ik desgewenst deskundigen uit mijn netwerk in.

Voor ik aan de slag ga, bespreken we duidelijk wat je wensen en eisen zijn – niet alleen met betrekking tot het eindproduct, maar ook over de tussentijdse communicatie en mijn service na afronding van een project.


Tarieven

Tekstschrijven€ 70 per uur
Redigeren€ 50 per uur
Projectmanagement€ 85 per uur

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Op alle uitgebrachte offertes en op alle uitgevoerde werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Tekstbureau Flytande van toepassing, tenzij daarvan op voorhand nadrukkelijk is afgeweken. Je kunt de voorwaarden hier nalezen (in PDF).


Totaalprijs

Bij een grote opdracht of regelmatig terugkerende werkzaamheden is een totaalprijs bespreekbaar.

Werk je voor een non-profit organisatie of een stichting en heb je een beperkt budget? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte

Wil je meer weten? Neem vooral vrijblijvend contact met mij op. Wil je een offerte ontvangen, geef dan direct een omschrijving van het project en, indien al bekend, een planning.

Neem contact op