Projectmanagement

Bij projectmanagement of projectleiding wordt vaak gedacht aan het leiding geven aan (grote) projecten binnen de bouw of in de ICT sector. Maar denk ook eens aan de begeleiding bij het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal of boeken, het uitvoeren van een eenmalig (tijdrovend) kwaliteitsproject of de vervanging van een langdurig afwezige medewerker. Ook in dat geval bent u bij mij aan het juiste adres!

Sinds 2006 werk ik met enige regelmaat als interim projectleider en extern projectuitvoerder voor de LOI, waar ik onder andere zorg voor het opzetten van nieuwe vakken, het zoeken, instrueren en aansturen van de juiste inhoudelijk deskundigen, het beoordelen en redigeren van kopij, het bewaken van planningen en het aanleveren van de benodigde documentatie. Voor Fundamentaal heb ik interim werkzaamheden uitgevoerd bij Sdu en Springer / Bohn Stafleu van Loghum. Voor Instruct heb ik als interim redacteur / productmanager Engels en Nederlands gewerkt aan het afronden van de online lesmethodes. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het ondersteunen bij en voorbereiden van opleidingsvisitaties en ISO-controles. Ik heb inmiddels een netwerk opgebouwd van freelancers in verschillende disciplines; heeft u een project waar het team nog niet voor rond is dan kan ik daarin adviseren.

Uiteraard wordt er tijdens een lopend project geregeld overlegd over de gang van zaken en volgt er na afloop desgewenst een evaluatie. Er kunnen afspraken gemaakt worden over werkzaamheden vaste dagen of alleen over een aantal uren per week. Daarbij is het ook mogelijk om op regelmatige basis overleg te voeren via telefoon, Skype dan wel bij u op kantoor. Nieuwsgierig of ik u ook van dienst kan zijn? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Contact